website templates

Over mij en Igor Productions

Toen ik klein was ben ik vast en zeker al onbewust met video en film bezig geweest. Maar sinds 3 jaar ben ik echt serieus mijn tijd gaan investeren in het maken van video en film. Dit begon met het maken van ''vlogs''. Deze videos posten ik op YouTube en daar heb ik tot het heden over 68 duizend volgers en over 8 miljoen weergaven weten te bemachtigen. Nu heb ik ook mijn eigen bedrijf gestart namelijk: Igor Productions.

Igor Productions bestaat momenteel uit mij en mijn cameraman Marijn. Wat mijn filmproductiebedrijf zo uniek maakt is dat het ook grootendeels een ''personal brand'' is. Met mijn ervaring als vlogger ben ik gewend om te praten tegen de camera. Daar staat Igor Productions ook bekend om, dus het is ook het goed mogelijk dat ik in uw video kan presenteren. Wat ik ook nu en dan doe is mensen met een verhaal interviewen. Dit maakt de video vaak wat persoonlijker.

Wat mij het meest bezig houdt naast videos maken is het boefenen van krachtsporten met mijn vrienden. Ik zou het daarom ook super leuk vinden om een keer een video te produceren voor bijvoorbeeld een sportschool of zelfstandige trainers. 

Eigenlijk is alles mogelijk bij Igor Productions. Dus heeft u een concept / verhaal dat u op beeld wilt brengen? Neem dan hier contact met mij op!